Post

Du er velkommen til at skrive her, hvis du har en positiv oplevelse, du vil dele med andre – scroll ned på denne side, hvor du kan skrive din kommentar (på forhånd mange tak):

28 kommentarer til GÆSTEBOG

 • Sms fra klienter, der hver fik afdødekontakt: Tusind tak for i dag, det har været rigtig godt. XX og jeg har fået snakket lidt, og det har givet mig nogle flere svar – det var dejligt. :)

 • Sms-besked fra klient: “tak for en behagelig clairvoyance, du var meget præcis med oplysninger, blev overrasket over det med helbredet, 100% rigtigt. kh”

 • Spændende og givende oplevelse ved Charlotte, der giver en noget at tænke over.
  Kan anbefales på det varmeste.

 • En super førstegangs oplevelse, som jeg er glad for at jeg fik hos Charlotte! Jeg siger tusind tak!

 • Hej Charlotte
  Det var rigtig inspirerende og en god oplevelse. 
  kh. I

 • Kære Charlotte

  Tak for en rigtig god session. Det var rart at blive bekræftet i nogle ting og samtidig få at vide, at der er meget mere af alt godt i vente.

  Måske vi ses igen…  :-)

 • Jeg har haft den berigende fornøjelse at være til healing hos Charlotte, og vil du gøre noget godt for dig selv, så kan jeg varmt anbefale et besøg hos Charlotte.
  Når man møder Charlotte, bliver man mødt af varme og kærlige energier. Man føler sig straks i trygge hænder og inden for kort tid, så har hun sporet sig ind på hvad der ligger og gemmer sig.
  Charlotte er et menneske som ikke kan beskrives med ord, hun skal virkelig opleves.

  mange kærlige hilsner
  Ann

 • Jeg har kun positivt at fortælle om Charlotte. Meget sød, varm og rolig.
  Kan varmt anbefale hende !
  Hilsen fra Tanja

 • Hej Charlotte
  God og dejlig hjemmeside du har fået dig her.
  Held & lykke med den :-)

 • Hej
  Har nu været til 2 seancer med afdødekontakt hos Charlotte.
  Det var ingen gættekonkurrence, men jeg fik en masse enkeltstående oplysninger om særlige kendetegn, som f.eks. den afdødes vante hovedbeklædning, måde at tale på, fysiske symptomer eller holdning ved gang. Det tog ikke mange minutter, før jeg var klar over, hvem der var tale om, og efterfølgende var der tale om en uddybning af den enkelte afdøde, hvor Charlotte kom med oplysninger og jeg skulle svare ja/nej/ved ikke.
  Ved begge seancer var jeg så heldig, at der var kontakt til flere forskellige personer, så vi fik “besøg” af både noget familie og venner, som alle døde for flere år siden, men jeg havde ikke svært at regne ud, hvem der var tale om. Den ene af de afdøde kom ligefrem med en besked, som var ret typisk for hende at komme med.

  I det hele taget ret så fascinerende opleveler, da Charlotte ikke har haft nogen som helst kontakt til hverken mig eller de afdøde i min omgangskreds. og jeg har f.eks. aldrig fortalt nogen om en speciel farve i stuen hos en nu afdød veninde, men Charlotte kom med den, og kunne fortælle ret så præcist, hvordan personen stod/gik omkring.

  Prøv det !!

  Nina

 • hej
  jeg var ved Charlotte i september 2014, og havde en god oplevelse, jeg fik hjælp til at “kigge ind ad”, hvis man kan sige dette og det var rart, at få sat ord på.
  Havde også en god oplevelse, med afdøde kontakt, det var levende og rigtigt, tusind tak for det, Charlotte.

  Alt i alt, en super god oplevelse, som jeg kan bruge den dag i dag.
  Venlig hilsen Anne

 • Jeg kan varmt anbefale Charlotte! I forbindelse m. en sportskade valgte jeg at prøve healing – m. god effekt! Fra at have konstante smerter og tage smertestillende, hjalp et par behandlinger :-)
  Charlotte har en rar og empatisk væremåde og man føler sig i kyndige hænder. Charlotte er god til at forklare og “guide” én i processen.
  Venlige tanker
  Neberp

 • Kære Charlotte

  Jeg vil sige mange mange tak for hjælpen omkring vores lille kat.

  Det har været svært at finde en som healer dyr, men det kan du!

  Jeg ringede til Charlotte og vi talte omkring vores kat, om hun måske kunne hjælpe os – og det kunne hun!

  Vores kat er en lille hun på ca 3 år. Hun er blevet slået, sparket, bidt af hunde, sultet, haft killinger 3 gange, sky og ikke til at komme nær og så er vi hendes 5. ejer! Altså en stakkels lille sjæl som absolut ikke havde det godt da vi fik hende.

  Charlotte kunne bl.a. se, at hendes traumer mm sad i skulderne og det passer fint, for hun hylede når vi tog hende op.

  Så vores lille kat fik healing på kroppen – og ikke mindst – sjælen pga de ting hun har oplevet i sit korte liv.

  Sjovt var det at se, da hun fik fjernhealingen. Hun farede rundt og kiggede, som om der var hænder omkring hende og rørte ved hende. Hun rystede sig som en hund, som for at få det dårlige ud af kroppen og så pludselig faldt hun til ro og sov.

  Allerede efter 1. gang, kunne vi godt mærke forskel på vores kat. Charlotte har givet hende healing flere gange, og kan også se/føle, at vores kat har fået det bedre, både i krop og sind.

  Nu har vi haft vores kat i en måned, og der er bare sket så stor en ændring, og er ikke i tvivl om, at det er healingen der har gjort det. Hun er blevet en meget mere rolig kat.

  Så kære Charlotte, endnu engang, af Hjertet tak for din meget store hjælp omkring vores kat.

  Kan varmt anbefale Charlotte til healing af katte, men andre dyr er jeg sikker på, hun også er god til ;o)

  Mange kærlige hilsner fra
  Kirsten

 • HEJ CHARLOTTE
  TAK FOR EN RIGTIG GOD OPLEVELSE HOS DIG I DAG. JEG HAVDE EN RO I MIG DA JEG KØRTE HJEM SOM JEG IKKE HAR HAFT MEGET LÆNGE. DEN RO ER DER STADIG EN DEJLIG FORNEMELSE SOM JEG HAR SAVNET. DET VAR DEJLIGT AT KOMME IND AD DØREN HJEMME HVOR JEG BLEV MODTAGET AF MINE TO HUNDE OG JEG KUNNE BARE MÆRKE DEN RO. JEG GIK MED HUNDENE UD I HAVEN FYLDTE LUNGERNE MED DEN FRISKE LANDLIGE LUFT. STOD OG SÅ PÅ HUNDENE OG NATUREN MENS JEG BARE NØD DEN RO. DU FÅR MINE VARMESTE ANBEFALINGER.
  KNUS OG KRAM HENRIETTE

 • Hej Charlotte

  Tusind tak for en vidunderlig healing, som jeg fik i lørdags.
  Det er meget længe siden at jeg har haft sådan en ro i min krop…følte at jeg kunne klare alt!!
  Jeg kunne genkende alt, som du fortalte mig…hvilket gav mig kræfter til at vide hvad jeg skal arbejde på,
  for at få det godt igen.
  Du er et meget dejligt menneske, jeg følte mig velkommen i dit hjem.
  Det er skønt med en cd, så jeg selv og ikke mindst min mand kan høre hvad du har sagt om mig.
  Alle der ønsker hjælp vil få en rigtig skøn oplevelse ved at besøge Charlotte !!!
  Knus Grethe

 • Hej Charlotte.
  Tusind tak for en fantastisk oplevelse. Jeg prøvede en healing hos dig, da jeg i længere tid har haft en stressende hverdag. Det var helt vildt at opleve, hvordan du satte ord på de udfordringer jeg har og hvad der vil være godt for mig at arbejde med. Efter jeg er kommet hjem, har jeg til min store forundring opdaget at en seneknude, der var på min ene fod er gået væk, samt en bindevævsknude i mit bryst jeg har haft i ti år. Det er helt utroligt og ret surrealistisk. Du har altså nogle evner og jeg kan kun anbefale dig til andre. Må indrømme at jeg stadig er ret rystet:)

 • Hej Charlotte
  Det er altid en stor fornøjelse at modtage healing igennem dig. En oplevelse jeg ikke ønsker at være foruden.
  Den måde du kan modtage beskeder på og bliver brugt til at spotte, hvor i min krop, der sidder uforløste udfordringer, er en kæmpe gave at få lov til at opleve. Der bliver gået direkte ind til kernen (benet, om man vil).

  Din professionalisme er højt og du har en dejlig varm måde at modtage mig på, til disse sessioner, som har stor betydning for mig.
  Med disse ord kan jeg kun varmt anbefale andre at komme til Charlotte. Det er en oplevelse værd, efter min vurdering
  Varmest Lise

 • Jeg giver Charlotte de varmeste anbefalinger :-) Utroligt hvad hun kan få ud af, ved kun at kende mit fornavn! Du er en ærlig person, der også understreger, at man selv kan gøre noget for at opnå det man vil. Det du bl.a. fortalte mig gav mig mere end jeg havde turde håbe på og det er nu op til mig, om jeg vil tage det ‘skub’/skridt som du satte ord på, og om jeg vil give det en chance eller ej. Du hjalp mig til at forstå budskabet og sætte tingene i perspektiv. Mange tusind tak for din varme og for en fantastisk oplevelse.
  Jeg valgte dig også fordi det hele bliver optaget, så man hjemme kan høre det hele på cd igen og igen :-)
  Kærligst Lisbeth :-)

 • Hej Charlotte så fik jeg endelig tid til et par kærlige ord. Jeg besøgte Charlotte i Maj 2014 dejlig varmt og behagelig atmosfære man føler sig velkommen, jeg er ikke i tvivl om at Charlotte er dygtig og hun ved hvad hun laver, jeg har allerede anbefalet hende til nogle venner som jeg er sikker på vil henvende sig jeg skal helt klart der over igen der er altid noget man glemmer at spørge om. De kærligeste hilsner her fra ☺️

 • hej Charlotte……….
  …tak for en go´healing…..
  ..kan varmt anbefale dig …du er meget dygtig og jeg elsker den ro og værdighed du giver!
  Kan varmt anbefale dig videre……..Jeg har prøvet forskellige healere osv…
  .Men DU ligger klart i toppen!!
  Mange tak for go behandling!
  De kærligste hilsner fra Nynne.

 • Jeg har igennem tiden været ved fire clairvoyante inkl. Charlotte. Ingen af dem har ramt ved siden af. Jeg fulgte min intuition da jeg valgte Charlotte. Og den slog ikke fejl. Der er ingen tvivl om at Charlotte ved hvad hun laver. Det er vigtigt at forstå ved clairvoyance , at man ikke får alt serveret på et sølvfad. Man får nogle værktøjs som man kan arbejde videre med. Det samme gælder ift. Charlotte. Hun er godt guidet til at fortælle dig hvordan du har det, og hvad du kan gøre for at komme videre. Men som alt er i den spirituelle verden, så er det guidelines. Dem kan du tage imod eller lade være.
  Jeg følte mig velkommen og godt behandlet. Charlotte udstråler en energi der får en til at føle sig veltilpas. Og samtidig har jeg ikke været i tvivl om at hun hviler i sig selv. Ja jeg kan uden forbehold anbefale Charlotte. Men husk at få clairvoyancen med hjem på CD! Der er mange ting man glemmer.
  Hilsen Per

 • Jeg besøgte i går Charlotte med henblik på en clairvoyance-session. Det var en utrolig rar oplevelse; jeg følte mig tryg, velkommen og lyttet til. Charlotte var sød og nærværende og gav sig tid til at give mig en rigtig god oplevelse. Charlotte er meget dygtig og jeg kan varmt anbefale andre et besøg hos Charlotte.

  Venligst,
  Julie

 • Kære Charlotte. :) ( bedre sent end aldrig )
  Jeg vil sige dig tusind tak for en helt igennem fantastisk oplevelse hos dig det er ikke sidste gang jeg har gjort dette, bare det at være i samme rum som dig, fik mig til at slappe helt af og være den jeg er.
  min oplevelse hos dig har jeg delt med mange af mine nærmeste og jeg har også anbefalet dig til andre som kunne have glæde af dine evner.
  Kh Trine

 • Lige en lille hilsen her fra..
  …..jeg har fået flere healinger hos Charlotte og kan varmt anbefale dette….
  …det hele foregår i venlige/hyggelige lokaler..
  ..og jeg har hver gang efter healing oplevet en fantastisk ro……tak for gode snakke undervejs..
  .jeg sætter pris på din måde at behandle på…
  .skal da også lige nævne at jeg har fået det langt bedre….efter gode behandlinger..
  .og sikke en ro man blir mødt med hos dig…samt gode forklaringer undervejs.
  ….jeg sender hermed de varmeste anbefalinger.
  …ring og få en tid hos Charlotte.
  ..hun er konkret…og dygtig/omsorgsfuld i sit arbejde.
  Kærlig hilsen Nynne

 • Jeg har besøgt mange clairvoyante medier efterhånden, og deres evner varierer utroligt meget… Men lad mig med det samme pointere: Charlotte kan virkelig sit kram !!! Hun så direkte igennem mig, hvilket både var en fascinerede og lidt skræmmende (positivt ment) oplevelse. Charlotte virker som om, hun ikke har lavet andet end clairvoyance hele livet, og hun er samtidig ekstrem venlig og oprigtig.
  Hvis du vil belønne dig selv med en god oplevelse, eller bare gerne vil have bekræftet, at der faktisk er mere mellem himmel og jord, så er Charlotte absolut et besøg værd.
  Kh Jakob

 • Jeg har været til en session hos Charlotte – først clairvoyance, så afdødekontakt og til sidst healing. Det var en stor og meget gribende oplevelse, som har gjort stort indtryk på mig. Jeg giver Charlotte mine varmeste anbefalinger og glæder mig til at være med i meditationsgruppen.
  Kærlig hilsen Merete

 • Jeg kan også kun sige at da jeg var til session med Charlotte var det en god oplevelse både at være der og de ting hun kunne fortælle.
  Jeg synes kun var dygtig til at sætte ord på det hun så, selvom hun er ret ny til dette.

  jeg holder øje med din hjemmeside da jeg også rigtig godt kunne tænke mig at komme med til meditationsgruppen.

  Mange kærlige hilsner Rachel.

 • Først en varm og kærlig anbefaling herfra, for jeg har været til en session hos Charlotte og det var en skøn oplevelse.

  Hos Charlotte mødes du nemlig af varme, omsorgsfuldhed og ikke mindst en ro, som tillader alle følelser. Charlotte er dygtig, præcis og supergod til at sætte ord på de billeder hun får og så er hun i det hele taget en skøn person at være sammen med, selvom man ikke kender hinanden privat.
  Og selvom hun lægger vægt på at hun er ny i faget, så mærkes det ikke. ;)

  Fin hjemmeside, Charlotte <3

  Glææææder mig til emnet: Meditationsgruppe ;)

  De kærligste hilsner
  Catja

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>